Marko Livaja I Iris Rajčić : Beba Stize Uskoro Iris Rajcic S 14 Godina MlaÄ'im Zarucnikom Ceka Curicu Vjezbam I U Trudnoci Video : Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index.. Campione d'italia e campione d'europa con. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Bivša hrvatska manekenka iris rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler marko livaja čekaju drugo dete, objavila je ona na instagramu gde je dobila pregršt čestitki. Nakon njezinih propalih veza s krunoslavom lovrekom (41) i nikolom pokrivačem (35).

Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana. €* 26 ağu 1993, split, hırvatistan. S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index.

Zadarski Livajina Iris Trenira Boks I Porucuje Spalit Cu Sve Svjetove Kako Bi Obranila Svoj Mali Dio Raja
Zadarski Livajina Iris Trenira Boks I Porucuje Spalit Cu Sve Svjetove Kako Bi Obranila Svoj Mali Dio Raja from static.slobodnadalmacija.hr
Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Bivša manekenka iris rajčić (41) na instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) postati roditelji. Marko livaja i iris rajčić.

Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014.

Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Godine, a plavokosa splićanka od njega je starija 14 godina. Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža. Iris i marko će sljedećih nekoliko godina živjeti u španjolskoj. On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Iris i marko već imaju kćerkicu elizabet, a sada će dobiti i sina. Vratio u svoj voljeni split. Livaja je poznat i po višegodišnjoj vezi s umirovljenom domaćom manekenkom iris rajčić s kojom ima kćer elizabet koja je rođena 2016. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić.

On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Iris je na instagramu objavila snimku na kojoj pozira u širokoj bijeloj majici i tajicama te pokazala trudnički trbuh. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story.

Iris Rajcic Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr
Iris Rajcic Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr from ip.index.hr
No, obožavateljice se nemaju čemu nadati! Galerija + 10 nogometaš marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica iris rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram. Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Naime, iris i marko 2016. Paru je sada, kako je poznato, stigao sin. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014.

Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram.

Inače, iris i marko, koji igra kao napadač grčkog kluba aek, su vezu započeli 2014. 727 отметок «нравится», 3 комментариев — story (@story.hr) в instagram: Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete, a stigla je i prva fotografija na instagramu malog lorenza. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero, napisala je, otkrivši da će ona i marko očekuju sina. Marko livaja, napadač grčkog aek i bivši reprezentativac hrvatske nogometne vrste, nakon zelenih travnjaka znao je pronaći mir u privatnom životu. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. Naime, iris i marko 2016. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana. This video shows all of his goals, assists and overall play from. 'dobrodošao, lorenzo', napisao je dabinović i tako potvrdio sretnu vijest da su iris rajčić i nogometaš marko livaja četiri godine nakon rođenja kćeri elizabet dobili i sina. Kako je potvrđeno na klupskim stranicama i društvenim mrežama, marko je od sada je dio nogometnog kluba hajduk.

No, obožavateljice se nemaju čemu nadati! On i 14 godina starija manekenka iris rajčić dobili su djevojčicu kojoj su dali ime elizabet. Paru je sada, kako je poznato, stigao sin. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Godine, a plavokosa splićanka od njega je starija 14 godina.

Iris Rajcic Nakon Poroda Ne Skriva Osmijeh 14 Godina MlaÄ'i Partner Docekao Je S Buketom 24sata
Iris Rajcic Nakon Poroda Ne Skriva Osmijeh 14 Godina MlaÄ'i Partner Docekao Je S Buketom 24sata from img.24sata.hr
Marko livaja i iris rajčić. Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Campione d'italia e campione d'europa con. Naime, iris i marko 2016. Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža. Iris i marko već imaju kćerkicu elizabet, a sada će dobiti i sina. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Sretnu vijest iris je objavila na instagramu.

Kako je i sam istaknuo prilikom prvog intervjua nakon dolaska.

Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Bivša hrvatska manekenka iris rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler marko livaja čekaju drugo dete, objavila je ona na instagramu gde je dobila pregršt čestitki. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Sretnu vijest iris je objavila na instagramu. Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. No, obožavateljice se nemaju čemu nadati! Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić.

Marko livaja, 27, hırvatistan hnk hajduk split, 2020'den beri sol kanat piyasa değeri: marko livaja. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram.